Ethische code

Ik ben heel erg blij met uw interesse in mijn bedrijf, service en aanbod. Als u mijn website bezoekt en zich inschrijft of op een andere wijze met mij contact zoekt, dan wordt u automatisch ingeschreven voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Zo kunt u House of Meditation beter leren kennen en zien waar het voor staat.

Zo gaan we een stuk samen op pad en u kunt zich altijd heel makkelijk weer uitschrijven.  

In het contact met mijn klanten zijn vertrouwen, integriteit en wederzijds respect erg belangrijke waarden. 

Ook ben ik al jaren gewend om te werken met een geheimhoudingsplicht om te kunnen waarborgen dat uw verhaal een veilige plek vindt. 

Als we samen werken leg ik geen dossier aan. Aan het einde van elk traject krijgt u eventuele notities mee of zal ik alles verwijderen. 

Ik verkoop geen contactgegevens door aan de andere partijen en mijn website is beschermd volgens de wet AVG. 

 

vertrouwen, integriteit, helderheid

Meer...

Ik heb er bewust voor gekozen om niet meer lid te zijn van welke beroepsvereniging dan ook. Ik heb altijd gevoeld: ik hoor nergens bij en ik hoor overal bij. Ik werk het liefste uit vrijheid, menselijkheid en vertrouwen.

Dat neemt niet weg dat ik de beroepscodes die bij mijn beroepen als therapeut en coach passen helemaal eer en respecteer.

Ook blijf ik gezegend met een grote groep collega’s waar ik als t nodig is op terug kan vallen en mee samen kan werken

2
‘Live a life without limits, all things are possible to those who believe. ’

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct ELF CONCRETE TIPS OM ZELF TE MEDITEREN en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en het aanbod van House of Meditation.